Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά»
08:16 - 23/09/2021
Τα 34α γενέθλιά της γιόρτασε με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο πάρτι της παρουσιάστριας βρέθηκαν και οι […]
The post Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το «καρφί» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί»
Αφού έσβησε τα κεράκια για τα 34 γενέθλιά της, η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά»
«Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα 34α γενέθλιά παρέα με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στο πάρτι της ... Περισσότερα
To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τι απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά»
Τα 34α γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο πάρτι της παρουσιάστριας βρέθηκαν και οι...
Διαβάστε το στο ZouglaΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τι απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για το «Μες στην καλή χαρά»
Τα 34α γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο πάρτι της παρουσιάστριας...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «ξινισμένη» απάντησή της για την Κατερίνα Καραβάτου (ΒΙΝΤΕΟ)
Την δική της απάντηση στην Κατερίνα Καραβάτου έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ύστερα από τα σαφή υπονοούμενα που άφησε για τη συνεργασία τους στον Alpha «Τα γενέθλιά μου φέτος με τον Βασίλη είναι ακόμα πιο ωραία. Η σχέση της μαμάς μου με τον Βασίλη είναι πολύ καλή. Η μαμά μου δεν είναι καθόλου πιεστική. Σπυροπούλου: Ας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για τ
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με ένα πάρτι έκπληξη με καλούς φίλους. Στο
To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά στην Κατερίνα Καραβάτου για τ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤο «καρφί» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί»
Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καλούς φίλους και συνεργάτες. Πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Καραβάτου, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τόνισε πως «δεν θέλει να θυμάται τη χρονιά που ήταν στο Μες στην καλή χαρά», δηλαδή το διάστημα που συνεργαζόταν με την […]
Διαβάστε το στο dete.gr