Ελεονώρα Μελέτη: “Καταλαβαίνω την Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη”

08:26 - 23/09/2021

Τη χθεσινή κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασαν σήμερα το To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: “Καταλαβαίνω την Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Καταλαβαίνω τη Μαλέσκου γιατί έχω κι εγώ περάσει από τη φάση (Βίντεο)

«Καταλαβαίνω τη Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη» είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την «κόντρα» της Ιωάννας με την Κατερίνα.

Διαβάστε το στο

Μελέτη: «Καταλαβαίνω την Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη»

Mega Καλημέρα: Την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μελέτη: "Καταλαβαίνω την Μαλέσκου γιατί έχω περάσει από τη φάση να με συγκρίνουν με τη Μενεγάκη

Τι είπε για την κόντρα Μαλέσκου - Καινούργιου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της