Στη Δικαιοσύνη η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία του τιμοκαταλόγου της
12:16 - 23/09/2021
Την Ιωάννα Τούνη συνάντησε τυχαία στη Γλυφάδα ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος έσπευσε να εξασφαλίσει μερικές δηλώσεις μετά τη δημοσιοποίηση του τιμοκαταλόγου των υπηρεσιών...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στη Δικαιοσύνη η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία του τιμοκαταλόγου της
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βαρέθηκα» – Η πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη μετά τη διαρροή τιμοκαταλόγου
Αντιδράσεις προκλήθηκαν πριν λίγες ημέρες με τη διαρροή των χρημάτων που παίρνει η Ιωάννα Τούνη για τα post και τα stories στο instagram. Η κάμερα της εκπομπής “To Πρωινό” και ο Γρηγόρης Μπάκας με την ίδια αν και ευγενική να αποφεύγει να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση. “Αλήθεια δε θέλω καμία ερώτηση, έχω βαρεθεί” αρκέστηκε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτη Δικαιοσύνη η Ιωάννα Τούνη για την κυκλοφορία του τιμοκαταλόγου της
Την Ιωάννα Τούνη συνάντησε τυχαία στη Γλυφάδα ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ο οποίος έσπευσε να εξασφαλίσει μερικές δηλώσεις μετά τη δημοσιοποίηση του τιμοκαταλόγου των υπηρεσιών της στο instagram. Η ίδια, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του, λέγοντας: «Μη με αρπάζεις, σε παρακαλώ πολύ. Αλήθεια, δε θέλω καμία ερώτηση, έχω βαρεθεί. Καμία ερώτηση, δεν έχω να […]
Διαβάστε το στο irafina.gr