Στέλιος Ρόκκος: «Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη»

08:24 - 24/09/2021

Στο cosmo radio και τον Τάσο Ριζόπουλο μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Στέλιος Ρόκκος: «Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Ρόκκος: Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη (Βίντεο)

«Αν είναι έτσι, τότε έχει πολύ δίκιο ο μικρός», είπε ο Στέλιος Ρόκκος

Διαβάστε το στο

Στέλιος Ρόκκος: Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη

Για την ανάρτηση του γιού του, Δημήτρη, κατά της Ιωάννας Τούνη, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξη που έδωσε στο cosmo radio. «Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη. Όταν τον ρώτησα τι έγινε, μετά εντάξει, του λέω όλα καλά. Είχε πάρει ο Δημήτρης το μέρος κάποιων υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι ρε παιδί μου να δουλεύουν 14 ώρες. Έκλειναν κάποια στιγμή, αυτή δεν βρήκε να φάει. Δεν το διάβασα, μου το μετέφεραν, αν δεν είναι έτσι, τότε έχει άδικο. Αν είναι έτσι, τότε έχει πολύ δίκιο ο μικρός», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε: «Δεν έρχομαι πια σε δύσκολη θέση στις συνεντεύξεις, επειδή έχω αφήσει τον εαυτό μου να απαντάει όπως θέλει. Τώρα δεν μασάω να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Ρόκκος: «Είχε δίκιο ο γιος μου για την Τούνη – Αυτή δε βρήκε να φάει…»

Για την κόντρα που άνοιξε πριν λίγο καιρό ο μεγάλος του γιος, Δημήτρης Ρόκκος με την Ιωάννα Τούνη μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στο Cosmoradio και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο. Ο τραγουδιστής πήρε το μέρος του γιου του λέγοντας πως είχε απόλυτο δίκιο σε όσα έγραψε ο γιος του για τη γνωστή influencer. «Είχε δίκιο ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέλιος Ρόκκος: Παίρνει θέση για τα όσα έγραψε ο γιος του, Δημήτρης Ρόκκος για την Ιωάννα Τούνη

Για την κόντρα που άνοιξε πριν λίγο καιρό ο μεγάλος του γιος, Δημήτρης Ρόκκος με την To άρθρο Στέλιος Ρόκκος: Παίρνει θέση για τα όσα έγραψε ο γιος του, Δημήτρης Ρόκκος για την Ιωάννα Τούνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Στέλιος Ρόκκος: "Είχε δίκιο ο γιος μου για την Ιωάννα Τούνη"

"Δεν έρχομαι πια σε δύσκολη θέση στις συνεντεύξεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο