Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα»

14:16 - 24/09/2021

Καλεσμένη στο πλατό του Love It βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου […] The post Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, άλλα άκουγα και ήξερα

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο θέατρο

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Μιχαήλ – Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, άλλα άκουγα και ήξερα

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στο θέατρο

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα

«Τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη, έχω μείνει άλαλη» τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί της Παρασκευής. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Love It» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Συγκεκριμένα Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε πως «τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη. Έχω μείνει άλαλη. Έως και ωχριά το ελληνικό #metoo και η παρενόχληση πια με τα εγκλήματα. Δηλαδή τα ξέραμε, τα ακούγαμε από τα χωριά και τις προηγούμενες γενιές. Μιλάμε για τα εγκλήματα τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε αλλά πια είναι μια στυγερή καθημερινότητα. Δεν τολμάς πια να ανοίξεις την τηλεόραση

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα, δεν μπορείς να μιλήσεις γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου» (vid)

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη έχει μείναι άλλαλη. Έως και ωχρειά το ελληνικό #metoo και η παρενόχληση πια με τα εγκλήματα. Δηλαδή τα ξέραμε, τα ακούγαμε από τα χωριά και τις προηγούμενες γενιές. Μιλάμε για τα εγκλήματα τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για Πέτρο Φιλιππίδη: «Άκουγα και ήξερα» (Video)

«Δεν μπορείς, όμως, να μιλήσεις γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη, αλλά άκουγα και ήξερα

Η ηθοποιός για τις καταγγελίες σε βάρος του δημοφιλούς συναδέλφου της και παρόμοια περιστατικά στο χώρο

Διαβάστε το στο news.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα»

Καταιγιστική η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για τις καταγγελίες προς τον Πέτρο Φιλιππίδη. Καλεσμένη στο πλατό του Love It βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση της εγκληματικότητας το τελευταίο διάστημα αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ – Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα

Καλεσμένη στο πλατό του Love It βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το μεσημέρι της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Η γνωστή ηθοποιός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωνσταντίνα Μιχαήλ – Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα

Διαβάστε το στο spoilers

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα

«Τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη, έχω μείνει άλαλη» τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί της Παρασκευής. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Love It» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Συγκεκριμένα Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε πως «τα τελευταία χρόνια μας […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: "Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα"

"Tα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο