Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος, το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου»
10:20 - 27/09/2021
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθήσαμε στο Mega
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος, το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Στα 44 μου είχα μεγάλη αγωνία αν μπορώ να μείνω έγκυος
Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την καριέρα της, τα αρνητικά σχόλια που δέχεται και δεν απαντά, την απόφασή να επιστρέψει στην Tv και άλλα πολλά
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος - Το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου (Βίντεο)
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη παρακολουθήσαμε στο «Mega Καλημέρα», λίγο πριν από τις 10 το πρωί.
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Είχα μεγάλη αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος στα 44»
«Δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα μείνω τόσα χρόνια»
Διαβάστε το στο topontiki.grΜενεγάκη: «Είχα αγωνία αν θα μπορώ να μείνω έγκυος, το ήθελα περισσότερο από τον σύντροφό μου»
Η Ελένη Μενεγάκη δεν μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη μόνο για την τηλεόρασή αλλά και για την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο mothersblog.gr