Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Έτσι του έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες

01:12 - 28/09/2021

Ποδαρικό έκανε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο πρώτο The 2night Show της σεζόν και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως του […] The post Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Έτσι του έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Τρομερά καλογυρισμένη δουλειά οι «Άγριες Μέλισσες» (vid)

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο νέο κύκλο της σειράς κρατά έναν ρόλο-κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας, που τοποθετείται στα πέτρινα χρόνια της Δικτατορίας. Μιλώντας για το πώς οι δημιουργοί της σειράς τον προσέγγισαν, ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος δήλωσε: «Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ο νέος ρόλος στις “Άγριες Μέλισσες” και η αντίδρασή του στις κακές κριτικές

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός στο "The 2night Show".

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» με βρήκε στην κουζίνα

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο «Πέτρος Ορφανίδης» στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών», ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του «The 2night Show».Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν έκανε το «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρώτος καλεσμένος ήταν ένα από τα νέα μέλη του καστ των «Άγριων Μελισσών», ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός σκηνοθέτης πήρε θέση απέναντι στον παρουσιαστή για να μιλήσει για τον ρόλο του στην σειρά, τον τρόπο που τον προσέγγισαν και την μακριά απουσία του από την τηλεόραση. «Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ένιωθα άχρηστος με κάποιες κριτικές

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Η σχέση με τη Μαρίζα Ρίζου, η πρώην σύζυγος, τα παιδιά και η εισβολή στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος - Έτσι του έγινε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες (video)

"Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο