Φαίη Σκορδά: Δική μου πρόταση να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στο πρωινό. Τι είπαν τα παιδιά τους!

07:28 - 29/09/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες στη Φαίη Σκορδά και φυσικά μίλησε για όλα. Να υπενθυμίσουμε ότι Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε πέρσι τα Χριστούγεννα στην εκπομπή του ANT1 το πρωινό ως συμπαρουσιαστής της Φαίης Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε αν αληθεύει ότι ήταν δική της πρόταση Η Φαίη απάντησε ότι όταν έπεσε στο […] The post Φαίη Σκορδά: Δική μου πρόταση να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στο πρωινό. Τι είπαν τα παιδιά τους! appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά για Λιάγκα: «Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στην εκπομπή» (Videos)

«Όταν χωρίσαμε, υπήρχε μια ένταση, δεν είναι εύκολο»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Φαίη Σκορδά για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό": "Ήταν επιλογή μου"

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό"

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!