Απίθανος διάλογος Λιάγκα – Σκορδά για Αρναούτογλου: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»
11:18 - 29/09/2021
Η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν τηλεοπτικά στο The 2night Show, όμως ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες σχετικές […]
The post Απίθανος διάλογος Λιάγκα – Σκορδά για Αρναούτογλου: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λιάγκας σε Σκορδά – Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει
Χαμός στον αέρα του Πρωινού.
Διαβάστε το στο Απίστευτος διάλογος Λιάγκα-Σκορδά για Αρναούτογλου: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει» – «Παιδί μου πας καλά;» (vid)
Ο διάλογος που είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο εξής: Γιώργος: Δεν σε ρώτησε, δεν σε πίεσε καθόλου. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εγώ κάνω πιο επιθετικές συνεντεύξεις. Φαίη: Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Μίλησα. Γιώργος: Σιγά. Δεν είπες τίποτα. Ούτε σε πίεσε. Αν δεν σε πιέσει ο παρουσιαστής, πώς να πεις; […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣκορδά - Λιάγκας: Ο επικός διάλογος on air για τον Αρναούτογλου – «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»
Χαμός στο Πρωινό για τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και…
Διαβάστε το στο queen.grΛιάγκας σε Σκορδά: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»
Τι είπε ο παρουσιαστής για τη συνέντευξη της συμπαρουσιάστριας του και πρώην συζύγου του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Διαβάστε το στο news.grΛιάγκας σε Σκορδά: «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»
Άφωνη η Φαίη Σκορδά: “Θα με είχες ξεσκίσει; Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;” Η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν τηλεοπτικά στο The 2night Show, όμως ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες σχετικές παρατηρήσεις να κάνει. Ο παρουσιαστής σημείωσε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πίεσε καθόλου την Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα η […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑπίθανος διάλογος Λιάγκα – Σκορδά για Αρναούτογλου: Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει
29 Σεπτεμβρίου 2021 13:55 Απίθανος διάλογος ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής The 2night...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απίθανος διάλογος Λιάγκα – Σκορδά για Αρναούτογλου: Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει
Διαβάστε το στο spoilersΣκορδά – Λιάγκας – Ο επικός διάλογος on air για τον Αρναούτογλου – «Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει»
Χαμός στο Πρωινό για τη συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή, The 2night show!
Διαβάστε το στο to10.gr