Δημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες μέτρησαν πάρα πολύ για να είμαι στον Σασμό»
20:44 - 01/10/2021
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Δημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες μέτρησαν πάρα πολύ για να είμαι στον Σασμό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες μέτρησαν πάρα πολύ για να είμαι στον Σασμό»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πατρινός Δημήτρης Γεωργαλάς, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.
Διαβάστε το στο thebest.grΔημήτρης Γεωργαλάς: «Οι Άγριες Μέλισσες μέτρησαν πάρα πολύ για να είμαι στον Σασμό»
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τον «Σασμό», όπου και πρωταγωνιστεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όσο και τη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» και τη βοήθεια που του πρόσφερε. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Γεωργαλάς σημείωσε χαρακτηριστικά […]
Διαβάστε το στο dete.gr