Άννα Φόνσου: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας»

18:40 - 04/10/2021

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μονός που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», λέει η Άννα Φόνσου. Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε η Άννα Φόνσου στην ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Φόνσου: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου: Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλία μας

Flashback στη ζωή της έκανε η Άννα Φόνσου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Δευτέρας και θυμήθηκε καλούς της φίλους ενώ μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν. «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πρότεινε να με πάρουν στην ταινία “Περαστέ την πρώτη του μηνός” με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Χρωστάω στην Αλίκη Βουγιουκλάκη πάρα πολλά. Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας. Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το τηλεφώνημα στον αριθμό σου το κάνω κάθε μέρα», ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου. Η Άννα Φόνσου μίλησε στη συνέχεια για τον Ντίνο Ηλιόπουλο: «Με τον Ντίνο ήμασταν ερωτευμένοι και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άννα Φόνσου: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν παίξαμε ποτέ μαζί για να μην χαλάσουμε τη φιλιά μας»

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μονός που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε και με βρίζει επειδή θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά», λέει η Άννα Φόνσου. Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε η Άννα Φόνσου στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σοφία Μουτίδου για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρόκειται για ένα σίριαλ, περιμένω το νέο επεισόδιο»

Wall Street: Ο Dow Jones ανακάμπτει πάνω από 500 μονάδες μετά τη μείωση επιτοκίων της Fed

Σαραγόσα – Περιστέρι 80-92: Μεγάλη νίκη από την ομάδα του Ξανθόπουλου στο FIBA Europe Cup

Βασίλης Καλλίδης: Η Ελένη Μενεγάκη με ρώτησε τι ζώδιο είμαι στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα όταν με γνώρισε

ΠΑΟΚ – Πριέβιτζα 101-70: Με αύρα Μυστακίδη ο «Δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε τους Σλοβάκους στο Europe Cup

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα να αποσυρθεί από την Eurovision για το 2026