Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Η απολογία τού συντρόφου της Μόνικα -«Ήμουν ερωτευμένος και θέλαμε να παντρευτούμε»

13:36 - 08/10/2021

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει ολόκληρη την απολογία του Ρουμάνου που συνελήφθη και κατηγορείται πως δολοφόνησε τη σύντροφό του, Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία, την τσιμέντωσε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.  Ο κατηγορούμενος που εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης αρνήθηκε τις κατηγορίες από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του ανακριτή. «Αρνούμαι την αποδιδόμενη κατηγορία, ότι δηλαδή αφαίρεσα τη ζωή της με οποιονδήποτε τρόπο, ότι προκάλεσα τον θάνατό της, με αξιόποινη πράξη. Με την Μόνικα γνωριστήκαμε και συνάψαμε ερωτικό δεσμό στις 25-10-2017 και έκτοτε ζούσαμε μαζί στην Κυπαρισσία, ήταν διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών και μου είχε διηγηθεί επανειλημμένα την τραυματική, ά

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: "Δεν σκότωσα τη Μόνικα, ήμουν ερωτευμένος μαζί της" είπε ο Ρουμάνος στην απολογία του

"Θέλαμε να παντρευτούμε", δήλωσε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, υποστηρίζοντας ότι η Μόνικα αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έγκλημα στην Κυπαρισσία - Η απολογία τού συντρόφου της Μόνικα: «Ήμουν ερωτευμένος, δεν την σκότωσα!»

Θέλαμε να παντρευτούμε δήλωσε στην απολογία του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις