Ρονάλντο: «Ίδια υπερηφάνεια όταν εκπροσωπώ την χώρα μου» (ΦΩΤΟ)
10:04 - 10/10/2021
Ρονάλντο: «Ίδια υπερηφάνεια όταν εκπροσωπώ την χώρα μου» (ΦΩΤΟ)
10/10/2021
Ο απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων είναι πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, αφότου αναδείχτηκε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες, έναν μήνα μετά κατέρριψε ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν σε διεθνείς συμμετοχές σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο το Κατάρ, η οποία έγινε στο «Αλγκάρβε» και έληξε με σκορ 3-0 αγωνίστηκε για 181η φορά στην καριέρα του, με την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας σε επίπεδο αντρών και πλέον είναι ο παίκτης με τις περι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρονάλντο – «Πάντα περήφανος για την πατρίδα μου»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το όμορφο μήνυμα για την εθνική Πορτογαλίας.
Διαβάστε το στο Ρονάλντο: “Η ίδια υπερηφάνεια όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου”
Μετά από μία βραδιά-ρεκόρ, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη συμμετοχή του στη φιλική αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Κατάρ έγινε ο πρώτος παίκτης σε διεθνείς συμμετοχές ευρωπαϊκής εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε στην υπερηφάνεια που νιώθει κάθε φορά που αγωνίζεται για το εθνόσημο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Έναν μήνα σχεδόν μετά […]
The post Ρονάλντο: “Η ίδια υπερηφάνεια όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΡονάλντο – «Πάντα υπερηφάνεια για την πατρίδα μου»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το όμορφο μήνυμα για την εθνική Πορτογαλίας.
Διαβάστε το στο to10.gr