Γιώργος Πυρπασόπουλος: Τι περιμένει για να γυρίσει στην τηλεόραση

14:58 - 12/10/2021

Πάρτε μια γεύση από την συνέντευξη του Γιώργου Πυρπασόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα δούμε στο σημερινό «The 2Night Show». Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, που τον είδαμε για τελευταία φορά σε τηλεοπτική σειρά στα «Υπέροχα πλάσματα» του Alpha, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση -τη μυθοπλασία-, τι θα ήθελε για να επιστρέψει και ποιος είναι ο τηλεοπτικός ήρωας που υποδύθηκε με τον οποίο τον ταυτίζουν στον δρόμο. «Θα σου πω κάτι, μπορεί να είναι καλό, μπορεί να είναι κακό. Δεν με θυμούνται από τους ρόλους που έχω κάνει και με θυμούνται σαν ένα δικό τους πρόσωπο. Και μου λένε κάτι… Εσύ δεν δουλεύεις στην εφορεία; Δεν είσαι φίλος του Μανώλη;» λέει ο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου»

O Γιώργος Πυρπασόπουλος ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Δεν μου έχει λείψει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά