Μέγκαν Φοξ: Ένα sex symbol με βαθιές ανασφάλειες – «Ναι, έχω σωματική δυσμορφία»

17:02 - 12/10/2021

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει «βαθιές ανασφάλειες», όπως αποκαλύπτει η ίδια. Η σταρ παραδέχτηκε πως δεν της αρέσει η εικόνα του σώματός της, παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο γνωστά sex symbols στον πλανήτη σήμερα. «Ναι έχω σωματική δυσμορφία. Έχω πολλές βαθιές ανασφάλειες» δήλωσε η 35χρονη Φοξ σε μια κοινή συνέντευξή της με τον σύντροφό της Machine Gun Kelly για το British GQ Style. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε χθες, Δευτέρα. «Μπορεί να βλέπουμε κάποιον και να σκεφτόμαστε: “Αυτό το άτομο είναι τόσο όμορφο. Η ζωή τους πρέπει να είναι τόσο εύκολη”. Το πιθανότερο είναι ότι εκείνοι δεν αισθάνοντ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας