Ανέστης Βλάχος: Αλαλούμ με τη διαθήκη του ηθοποιού

09:34 - 13/10/2021

Αλαλούμ γίνεται με τη διαθήκη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου. Ο δικηγόρος του γιου του Ηλία Βλάχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέροντας πως διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού. «Είχαμε την πρόθεση να έχουμε συνομιλία με την άλλη πλευρά και να έχουμε μια λύση, που δεν κατόρθωσε να βρεθεί. Ειπώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη, ούτε ο συμβολαιογράφος έχει επικοινωνήσει μαζί μου, ούτε η άλλη πλευρά. Δεν μπορεί να εγκλωβιστεί ο Ηρακλής Βλάχος σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε. Ανέστης Βλάχος: Η κόρη του κοινοποιεί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανέστης Βλάχος: Τι συμβαίνει τελικά με τη διαθήκη του ηθοποιού; Η τελευταία εξέλιξη

Τι συμβαίνει τελικά με την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, λίγες ημέρες μετά την τέλεση του To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Τι συμβαίνει τελικά με τη διαθήκη του ηθοποιού; Η τελευταία εξέλιξη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ανέστης Βλάχος: Αλαλούμ με τη διαθήκη του ηθοποιού

Τι υποστηρίζει ο γιος και η κόρη του. Το άρθρο Ανέστης Βλάχος: Αλαλούμ με τη διαθήκη του ηθοποιού εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ανέστης Βλάχος: Νέο αλαλούμ με τη διαθήκη του ηθοποιού

Αλαλούμ επικρατεί με τη διαθήκη που φέρεται πως άφησε ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος. Ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου,... The post Ανέστης Βλάχος: Νέο αλαλούμ με τη διαθήκη του ηθοποιού appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Φωτιά σε διαμέρισα στη Ριζούπολη Αττικής

Κως: 42χρονος κατηγορείται ότι σήκωσε την μπλούζα της ανήλικης ανιψιάς και βαφτισιμιάς του και τη θώπευσε στο στήθος

Φορούσαν εσώρουχα οι αρχαίοι Έλληνες;

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά – «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

Η πιο… ευθεία κωμόπολη του κόσμου από ψηλά

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων : Επτά «κλειδιά» που ξεκλειδώνουν φοροεκπτώσεις