#Ανέστης Βλάχος

Ανέστης Βλάχος: Το νέο όνομα και η καινούργια εικόνα του με τα ράσα

NewsBomb
Ο Ανέστης Βλάχος junior απαρνήθηκε την κοσμική ζωή, θέλοντας έτσι να βάλει μια τελεία σε όσα μέχρι πρότινος πρέσβευε και…Περισσότερα...
22:00 21/08/2023

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου ακολούθησε τον δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε διάκονος

okmag.gr
Μπορεί όλα να έδειχναν ότι ο εγγονός του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου θα ακολουθούσε τα χνάρια του παππού του, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να πάρει τον δρόμο του θεού. Ο Ανέστης Βλάχος χειροτονήθηικε διάκονος και πλέον ιερουργεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια ως «πατέρας Αυγουστίνος». «Από μικρός ήθελε να βοηθάει τον κόσμο» Ο […] The post Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου ακολούθησε τον δρόμο της εκκλησίας και χειροτονήθηκε διάκονος appeared first on OK! Magazine.
18:58 05/07/2023

Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του χειροτονήθηκε διάκονος – Τι λέει στο T-live ο πατέρας του

zappit.gr
Την είδηση πως ο Ανέστης Βλάχος, ο εγγονός του συνονόματου ηθοποιού, χειροτονήθηκε διάκονος έκανε τον γύρο του διαδικτύου μετά το […] The post Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του χειροτονήθηκε διάκονος – Τι λέει στο T-live ο πατέρας του appeared first on Zappit.
18:00 05/07/2023

Ανέστης Βλάχος: Ο εγγονός του έβαλε τα ράσα

govastileto.gr
Πατέρας Αυγουστίνος Βλάχος. Αυτός είναι πλέον ο εκκλησιαστικός τίτλος που φέρει ο πολυαγαπημένος εγγονός του μεγάλου Έλληνα πρωταγωνιστή Ανέστη Βλάχου. O Ανέστης Βλάχος junior δεν είναι πλέον ο ηθοποιός που όλοι γνωρίσαμε δίπλα στον «σκληρό» του ελληνικού κινηματογράφου παππού του. Απαρνήθηκε την κοσμική ζωή, θέλοντας έτσι να βάλει μια τελεία σε όσα μέχρι πρότινος πρέσβευε. […]
00:00 05/07/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα πρώτα λόγια της κόρης του, Μαρίας μετά τον θάνατό του – Το μήνυμά του όταν είχε πεθάνει ο Ανέστης Βλάχος – «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ»

thecaller.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 89 ετών ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη συνεχίζοντας τη θεραπεία του.Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 89 ετών ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος μετά από έναν ολόκληρο μήνα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας, λόγω σοβαρών καρδιολογικών προβλημάτων, έδειξε σημάδια βελτίωσης και μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη συνεχίζοντας τη θεραπεία του.Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», μίλησε η κόρη του Νίκου Ξανθόπουλου, Μαρία και δήλωσε για τον […]
16:30 22/01/2023

Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος, Ανέστης Βλάχος

ProtoThema.gr
Έναν χρόνο μετά το σχόλιό του για τον θάνατο του κουμπάρου του, ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή
13:34 22/01/2023

Ανέστης Βλάχος: Η συγκινητική ανάρτηση του εγγονού του ένα χρόνο μετά τον θάνατό του

tlife.gr
Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο από τη μέρα που ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου Ανέστης Βλάχος έφυγε To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Η συγκινητική ανάρτηση του εγγονού του ένα χρόνο μετά τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:00 22/08/2022

Ανέστης Βλάχος: Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση του εγγονού του

instyle.gr
Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 23 Αυγούστου από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο πιο διάσημος “κακός” του ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστης Βλάχος. Ο συνονόματος εγγονός του, Ανέστης Βλάχος Jr τιμά τη μνήμη του παππού του με μια συγκινητική ανάρτηση όπου συνέλεξε τα συγκινητικά μηνύματα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο εις μνήμη του και είχαν αποδέκτη […] The post Ανέστης Βλάχος: Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση του εγγονού του appeared first on InStyle.
18:34 22/08/2022

Λύτρας: Ο εντολέας μου έδωσε το δρεπάνι σε άλλον κατηγορούμενο (VIDEO)

grtimes.gr
Δέκα άτομα έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία του Άλκη και για τον ενδέκατο έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι φερόμενοι ως δράστες θα απολογηθούν τμηματικά στην ανακρίτρια με τους δύο πρώτους να έχουν ξεκινήσει σήμερα τις καταθέσεις τους. Και οι δέκα κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναμένεται να αποδειχθεί ο ρόλος του καθένα στη δολοφονική επίθεση. Όπως έγινε γνωστό, την υπεράσπιση του ενός από τους συλληφθέντες, του 21χρονου ημεδαπού που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι και να σκότωσε τον Άλκη, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας , ο γνωστός δικηγόρος αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος, τόνισε ότι και η μητέρα του φερόμενου δράστ
17:48 09/02/2022

Ανέστης Βλάχος: Το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του Ηρακλή για την εγκυρότητα της διαθήκης του

tlife.gr
Μέσω skype και παρουσία του δικηγόρου του εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα ο γιος του To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του Ηρακλή για την εγκυρότητα της διαθήκης του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:00 09/02/2022

Ανέστης Βλάχος: Ο κακός χαμός με τη διαθήκη του – Τι καταγγέλλει ο γιος του

eleftherostypos.gr
«Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Έλλη Βλάχου του Ανέστη…». Με αυτή τη φράση ο σπουδαίος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος δίνει τέλος στο θρίλερ με την κληρονομιά του μέσα από την διαθήκη του, που γράφτηκε σε μια κόλλα χαρτί, η οποία καθαρογράφηκε και παραδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου... The post Ανέστης Βλάχος: Ο κακός χαμός με τη διαθήκη του – Τι καταγγέλλει ο γιος του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:14 08/02/2022

Ανέστης Βλάχος: Νέες καταγγελίες του γιου του Ηρακλή – «Η διαθήκη είναι πλαστή, δεν είναι τα γράμματά του»

tlife.gr
«Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Έλλη Βλάχου του Ανέστη». Με αυτή τη φράση ο To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Νέες καταγγελίες του γιου του Ηρακλή – «Η διαθήκη είναι πλαστή, δεν είναι τα γράμματά του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:20 08/02/2022

Ανέστης Βλάχος: Νέο ξέσπασμα από τον γιο του Ηρακλή – «Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι»

tlife.gr
«Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι» με αυτή τη φράση ο γιος του Ανέστη Βλάχου,  Ηρακλής To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Νέο ξέσπασμα από τον γιο του Ηρακλή – «Ο πατέρας μου πέρασε ένα Κωσταλέξι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:34 20/01/2022

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του θα κινηθεί νομικά για τις συνθήκες διαβίωσης του πατέρα του

tlife.gr
Όπως έχει γίνει γνωστό, η διαθήκη του Ανέστη Βλάχου αναμένεται να ανοίξει στις 24 Ιανουαρίου, δίνοντας To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του θα κινηθεί νομικά για τις συνθήκες διαβίωσης του πατέρα του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:04 10/12/2021

Ανέστης Βλάχος – Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» με τη διαθήκή του – Ο γιος του θα κινηθεί νομικά για την κληρονομιά

in.gr
«Ο Ανέστης Βλάχος δεν έχει καν μερίδα στο υποθηκοφυλακείο της Δράμας, που να κατοχυρώνει την περιουσία για την οποία υποτίθεται ότι τσακώνονται τα δύο αδέρφια», τονίζει ο δικηγόρος του γιου του ηθοποιού.
09:36 10/12/2021

Ανέστης Βλάχος: Ανοίγει η διαθήκη του ηθοποιού – Πρόσωπο «φάντασμα» καταγγέλλει ο γιος του

tlife.gr
Οριστικό τέλος μπαίνει στο θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου στις 24 Ιανουαρίου 2022, αφού, To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Ανοίγει η διαθήκη του ηθοποιού – Πρόσωπο «φάντασμα» καταγγέλλει ο γιος του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:24 08/12/2021

Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του Ηρακλής μιλά πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

tlife.gr
Για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και την αδερφή του μίλησε ο To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του Ηρακλής μιλά πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:40 15/10/2021

Ανέστης Βλάχος: Αλαλούμ με τη διαθήκη του ηθοποιού

Newsbeast.gr
Αλαλούμ γίνεται με τη διαθήκη του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου. Ο δικηγόρος του γιου του Ηλία Βλάχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέροντας πως διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού. «Είχαμε την πρόθεση να έχουμε συνομιλία με την άλλη πλευρά και να έχουμε μια λύση, που δεν κατόρθωσε να βρεθεί. Ειπώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη, ούτε ο συμβολαιογράφος έχει επικοινωνήσει μαζί μου, ούτε η άλλη πλευρά. Δεν μπορεί να εγκλωβιστεί ο Ηρακλής Βλάχος σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε. Ανέστης Βλάχος: Η κόρη του κοινοποιεί
09:34 13/10/2021

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται η «μάχη» για τη διαθήκη του

pronews.gr
Ενάμιση μήνας έχει περάσει περίπου από τον θάνατο του Ανέστη Βλάχου και ο «πόλεμος» για την διαθήκη, που έχει ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στην οικογένεια του, φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό. Ο Ανέστης Βλάχος έχει δύο παιδιά από διαφορετικούς γάμους και τώρα η οικογένεια έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Πριν κάποιες ημέρες, όπως ανέφερε δημοσίευμα της Espresso, ο γιος του Ηρακλής, από τον γάμο του Ανέστη Βλάχου με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη, πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του, Μαρία Γαρίτση, και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά. Ο ίδιος αμφισβητεί την εγκυρότητας της διαθήκης, την χαρακτηρίζει πλαστή και είναι διατεθειμένος να φτάσε
10:20 11/10/2021

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του ηθοποιού – Ραγδαίες εξελίξεις στον «εμφύλιο» της οικογένειας

tlife.gr
Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης που έκανε ο Ανέστης Βλάχος και έδωσε To άρθρο Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η χήρα του ηθοποιού – Ραγδαίες εξελίξεις στον «εμφύλιο» της οικογένειας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:46 11/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load