Λόπεθ: «Δεν ξέρω ακόμη γιατί έφυγα από τον Ατρόμητο, ρωτήστε τον Σπανό»
16:54 - 15/10/2021
Λόπεθ: «Δεν ξέρω ακόμη γιατί έφυγα από τον Ατρόμητο, ρωτήστε τον Σπανό»
15/10/2021
Άγνοια για τον λόγο για τον οποίο αποχώρησε από τον Ατρόμητο δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο Ισπανός προπονητής υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει, γιατί τελικά απολύθηκε από την ομάδα του Περιστερίου προσθέτοντας... «Αυτή η ερώτηση είναι για τον κ.Σπανό, δεν είναι για εμένα. Έμεινα έκπληκτος που έφυγα από τον Ατρόμητο μετά από τρεις αγωνιστικές, ειδικά μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό», τόνισε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπεθ:
Για τον Βόλο:
«Ο Βόλος αυτή τη σεζόν έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερους παίκτες σε σχέση με
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λόπεθ: «Δεν θα κάνει περίπατο ο Ολυμπιακός, δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγα από τον Ατρόμητο»
Ο Άνχελ Λόπεθ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στάθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό αλλά και το πως έφυγε από τον Ατρόμητο.
Διαβάστε το στο Λόπεθ: «Ακόμα δεν ξέρω γιατί έφυγα από τον Ατρόμητο»!
Ο Ισπανός προπονητής Άνχελ Λόπεθ μίλησε σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και εξέφρασε την απορία του για τους λόγους που οδήγησαν τον Ατρόμητο στην απομάκρυνσή του
Διαβάστε το στο fosonline.grΛόπεθ – «Ρωτήστε τον Σπανό γιατί έφυγα από τον Ατρόμητο»
Στον Γιώργο Σπανό έριξε το... μπαλάκι για την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο ο Άνχελ Λόπεθ.
Διαβάστε το στο to10.gr