Τσιμτσιλή: «Μου αρέσει που η Ιωάννα Μαλέσκου λέει αυτό που σκέφτεται με όποιο κόστος»

17:00 - 16/10/2021

Για τον ανταγωνισμό και τον συνωστισμό στην πρωινή ζώνη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποστήριξε: «Κάθε μέρα παρακολουθώ τα νούμερα και σε εμάς και στον ανταγωνισμό, γιατί θέλω να έχω μία γενική εικόνα. Τα παρακολουθώ ψύχραιμα από την αρχή της σεζόν, γιατί πίστευα ότι θα υπάρχουν εναλλαγές, όπως και συμβαίνει. Κάποια προγράμματα δείχνουν να έχουν μία δυναμική, αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι επιλογές, νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό για να πούμε ότι είμαστε σε μία σταθερή βάση. Αυτή η ζώνη ήταν πάντα πάρα πολύ ανταγωνιστική, αν εξαιρέσω τις δύο πρώτες χρονιές που παίζαμε μόνοι μας μπάλα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και κάναμε και τα τριπλάσια νούμερα και πολύ εύκολα. Όλα τα υπόλοιπα χρόνια ήμα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας