Κόκκαλο η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας τον σύζυγό της να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή

08:42 - 27/10/2021

Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε χθες το νέο της βιβλίο και φυσικά η κάμερα του “Mega καλημέρα” ήταν εκεί. Σήμερα, λοιπόν, […] The post Κόκκαλο η Ελεονώρα Μελέτη βλέποντας τον σύζυγό της να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: «Έμεινε» βλέποντας τον σύζυγό της να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή (Βίντεο)

Δείτε όσα είπε ο Θοδωρής Μαροσούλης για την σύζυγό του, Ελεονώρα Μελέτη σε σχέση με το βιβλίο που έγραψε.

Διαβάστε το στο

Η έκπληξη της Ελεωνόρας Μελέτη όταν είδε τον άντρα της να κάνει δηλώσεις για εκείνη

«Γυναίκα ψάχνει» αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου της Ελεονώρας Μελέτη που παρουσιάστηκε χθες και η κάμερα του «Mega καλημέρα» ήταν εκεί. Τη στιγμή που έπαιζαν πλάνα και δηλώσεις από την εκδήλωση εμφανίστηκε ο σύζυγος της Ελεονώρας, Θοδωρής Μαροσούλης και εκείνη φάνηκε έκπληκτη. «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλοτάξιδο και να μη σταματήσεις εδώ γιατί ξέρω ότι έχεις τρομερά καλή πένα. Εύχομαι να τα χιλιάσεις. Δεν το διάβασα το βιβλίο, δεν μου το έδινε, ούτε καν σε ηλεκτρονική μορφή. Το διάβασα αφού τυπώθηκε το βιβλίο και πραγματικά δεν έχω ξανανιώσει ποτέ ξανά έτσι διαβάζοντας το οτιδήποτε. Ήταν τόσο παραστατικός ο τρόπος γραφής της, που με συνεπήρε» είπε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελεονώρα Μελέτη - "Πάγωσε" βλέποντας τον σύζυγό της να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή (video)

Τι είπε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο