Μιμή Ντενίση: Έχει φύγει από δίπλα μου άνθρωπος λόγω δημοσιότητας
09:20 - 27/10/2021
Η Μιμή Ντενίση μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το προσωπικό κόστος που συνεπάγεται η διασημότητα.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Μιμή Ντενίση, ενόψει και της πρεμιέρας της θεατρική επιτυχίας της «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Η παράσταση, που διακόπηκε πριν από μήνες λόγω του lockdown, επιστρέφει στη σκηνή ένα μήνα περίπου πριν από την έξοδο στις αίθουσες της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», το «prequel» της θεατρικής παράστασης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μάθει πως ένας άνθρωπος που βρίσκεται επί δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας καταφέρνει να ισορροπήσει την προσωπική ζωή της με τα φλας. «Άμα θέ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση: «Έχει φύγει από τη ζωή μου σημαντικός άνθρωπος γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τη δημοσιότητα»
Την Τρίτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο The 2night Show τη Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για τη νέα ταινία »Σμύρνη μου αγαπημένη» που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Όπως τόνισε είναι δύσκολο για έναν άντρα να είναι μαζί με μια γυναίκα που επί 40 […]
The post Μιμή Ντενίση: «Έχει φύγει από τη ζωή μου σημαντικός άνθρωπος γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τη δημοσιότητα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr