Μαλέσκου για Χεζόνια – «Πλέον… είμαι πολύ καλά»
18:24 - 28/10/2021
Η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα σενάρια που ήθελαν να την πολιορκεί ο Μάριο Χεζόνια όσο βρέθηκε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαλέσκου για Χεζόνια: «Συνέβη και ήταν αμήχανο»
⁉⁉Η Ιωάννα Μαλέσκου σε συνέντευξη στο «Oneman» αναφέρθηκε στα σενάρια που ήθελαν να την πολιορκεί ο Μάριο Χεζόνια
Continue reading Μαλέσκου για Χεζόνια: «Συνέβη και ήταν αμήχανο» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΜαλέσκου για Χεζόνια: «Πλέον… είμαι πολύ καλά»
Μαλέσκου για Χεζόνια: «Πλέον… είμαι πολύ καλά»
28/10/2021
Για την προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.
Χαρακτηριστικά ανέφερε στο «ONEMAN»:
«Πάντοτε ήθελα και θέλω η προσωπική μου ζωή να είναι πάντα δυο βήματα διακριτικά πίσω. Ούτε μου αρέσουν οι διαχυτικότητες, όπως αγκαλιές και φιλιά, όταν βρίσκομαι με τον άνθρωπό μου κάπου έξω».
Για τον δεσμό με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια: «Δεν πρόκειται να σου απαντήσω παρά μόνο για να σου πω, μια και επιμένεις τόσο, ότι πλέον είμαι πολύ καλά. Πέρυσι απέρριπτα τα πάντα και ήμουν καχύποπτη. Επίσης, δεν με ενδιαφέρουν άνθρωποι του χώρου, αλ
Διαβάστε το στο filathlos.gr