Μανιτάρια με σος βαλσάμικου και λευκό κρασί

09:30 - 29/10/2021

Υλικά 4 κ. σ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 3 κ. σ. βαλσάμικο 3 κ. σ. λευκό κρασί Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση Εκτέλεση Σοτάρετε το σκόρδο σε ελαιόλαδο για 1 έως 2 λεπτά σε μέτρια φωτιά, προσέχοντας να μην ροδίσει. Προσθέστε τα μανιτάρια και μαγειρέψτε για 2 ακόμη λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά. Ρίξτε το βαλσάμικο ξύδι και το κρασί, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ακόμη 2 λεπτά. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!