Σόλσκιερ: «Οι τελευταίες εβδομάδες δεν θα καθορίσουν τα 18 χρόνια μου στη Γιουνάιτεντ»
13:20 - 30/10/2021
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή απόψε (30/10) καθώς δοκιμάζεται στο Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ για τη 10η αγωνιστική της Premier League. Προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ, ενώ αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος μετρώντας τρεις ήττες. Η τελευταία νίκη τους εντός των «τειχών» ήταν πριν από 40 ημέρες […]
The post Σόλσκιερ: «Οι τελευταίες εβδομάδες δεν θα καθορίσουν τα 18 χρόνια μου στη Γιουνάιτεντ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σόλσκιερ: «Οι τελευταίες εβδομάδες δεν θα καθορίσουν τα 18 χρόνια μου στη Γιουνάιτεντ»
Αποφασισμένος να παλέψει για τη θέση του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο 48χρονος Νορβηγός τεχνικός. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή απόψε (30/10) καθώς δοκιμάζεται στο Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ για τη 10η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από τη […]
The post Σόλσκιερ: «Οι τελευταίες εβδομάδες δεν θα καθορίσουν τα 18 χρόνια μου στη Γιουνάιτεντ» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣόλσκιερ: «Οι τελευταίες εβδομάδες δεν θα καθορίσουν τα 18 χρόνια μου στη Γιουνάιτεντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δύσκολη αποστολή απόψε (30/10) καθώς δοκιμάζεται στο Λονδίνο και την έδρα της Τότεναμ για τη 10η αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ, ενώ αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος μετρώντας τρεις ήττες. Η τελευταία νίκη τους εντός των […]
Διαβάστε το στο thessports.gr