Νικηφόρος: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο J2US»

13:42 - 30/10/2021

Στα γυρίσμα του video clip του Νικηφόρου, για το νέο του τραγούδι «Μια νύχτα θέλω μόνο» βρέθηκε η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Τούνη στο J2US,  για τα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο εργασίας, ενώ αποκάλυψε και την… ιδιαίτερη σχέση που έχει γνωστή παρουσιάστρια. «Φοβόμουν […] The post Νικηφόρος: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο J2US» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικηφόρος: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη στο J2US - Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα»

Ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την Ιωάννα Τούνη και την συνεργασία τους στο J2US, την σεξουαλική προσέγγιση στον εργασιακό χώρο, αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου. Αρχικά μίλησε για την συμμετοχή του στο μουσικοχορευτικό show, λέγοντας: «Φοβόμουν να είμαι με την Ιωάννα Τούνη, στην περίπτωση που δεν θα τραγουδούσε. Όταν περιμένουν όλοι να την πυροβολήσουν, και αυτή ξαφνικά τραγουδάει, ήταν η μεγάλη ανατροπή. Θεωρώ πως θα είμαστε μέσα στην πεντάδα με την Ιωάννα. Πιο αδύναμος είναι ο Τζέιμς, αλλά είναι πολύ δυνατός στο κοινό». Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και εξήγησε πως θεωρεί πιο απίθανο να συμβεί κάτι τέτοι

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»