Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία να φύγω από τον Alpha»
13:12 - 03/11/2021
Αυθόρμητη και καταιγιστική ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη σχετικά με την απόλυσή της από τον Alpha λόγω της Κωνσταντίναας Σπυροπούλου.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου, με έδιωξε από τον ALPHA»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην απόλυσή της από τον...
Διαβάστε το στο ZouglaΖήνα Κουτσελίνη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου, με έδιωξε από τον ALPHA»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά» ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για όλα και όλους ενώ αναφέρθηκε και στην απόλυσή της από τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΖήνα Κουτσελίνη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου
Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην εκπομπή “Ανοιχτά” και στην Αννίτα Πάνια και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι η απόλυσή της από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ζήνα Κουτσελίνη: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής μου
Διαβάστε το στο spoilers