Ανατροπή στο J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη για θέμα υγείας

08:52 - 07/11/2021

Λίγο πριν το φινάλε του χθεσινοβραδινού live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί από το σόου, λόγω ενός θέματος...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανατροπή στο J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη

Λίγο πριν το φινάλε του χθεσινοβραδινού live του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί από το σόου...

Διαβάστε το στο Zougla

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη – Τι είπε η ίδια [βίντεο]

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί από το σόου, λόγω ενός θέματος υγείας, που δεν είναι ωστόσο δικό της. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο Νικηφόρος θα συνεχίσει κανονικά στο J2US και πως ίσως η Ιωάννα Τούνη επιστρέψει στη συνέχεια στο σόου. «Η Ιωάννα δεν θα είναι μαζί... The post J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη – Τι είπε η ίδια [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη – Είναι ένα θέμα υγείας

Η Ιωάννα Τούνη αποχωρεί οικειοθελώς από το J2US για ένα θέμα υγείας δικού της προσώπου που την απασχολεί. Όπως ανακοινώθηκε δεν είναι απίθανο να επιστρέψει ξανά στο μέλλον.   Η influencer Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US καθώς ένα θέμα υγείας που απασχολεί κοντινό της πρόσωπο δεν της επέτρεπε να συνεχίσει. Δεν αποκλείεται παρ’ όλα αυτά […] The post J2US: Αποχώρησε οικειοθελώς η Ιωάννα Τούνη – Είναι ένα θέμα υγείας appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»