Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τον χωρισμό της από τον Snik
01:26 - 10/11/2021
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο the 2night Show και απάντησε στις δέκα καυτές ερωτήσεις της εκπομπής, όπου […]
The post Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τον χωρισμό της από τον Snik appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει τα πάντα για την κόντρα με την Καγιά και τον χωρισμό με τον Snik
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα, όσο και για την προσωπική της ζωή.
Διαβάστε το στο Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Snik
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Τhe 2night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και απάντησε στις δέκα καυτές ερωτήσεις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για τον χωρισμό της με τον Snik
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τον χωρισμό της από τον Snik, για τη γνώμη της για τη Βίκυ Καγιά και την “έξοδο” της από το GNTM, αλλά και για την προσπάθεια που κάνει σαν παρουσιάστρια, έχοντας “κοπεί” η εκπομπή της, “Pop up”.
Διαβάστε το στο thebest.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Με πλήγωσε πολύ το τέλος μου από το GNTM
Η πικρία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: "Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο… ".
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για τον χωρισμό της από τον Snik (video)
"Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Με πλήγωσε το τέλος από το GNTM»
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν στο The 2night Show η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε για το GNTM και την Βίκυ Καγιά. Διαβάστε περισσότερα.
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με πλήγωσε το τέλος από το GNTM» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com