Βρησιήδα Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το J2US»

09:18 - 10/11/2021

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε η Βρησιήδα Ανδριώτου που γνωρίσαμε μέσα από το My […] The post Βρησιήδα Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το J2US» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω που έφυγε η Τούνη από το J2US» (video)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου «πρόδωσε» έμμεσα τον λόγο της αποχώρησης της Ιωάννας Τούνη από το «J2US»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ξέρω γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το J2US»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Β.Ανδριώτου: «Νομίζω πως ξέρω το λόγο αποχώρησης της Ι.Τούνη από το J2US»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που είχε με την Ιωάννα Τούνη και την απόφαση της δεύτερης να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US. Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα πως η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US. Όταν κάναμε παρέα, νομίζω πως ξέρω τον λόγο που φεύγει. Θεωρώ όμως ότι απλά δεν θέλει να το πει και καλά κάνει. Τώρα, βέβαια, έχει περάσει και καιρός. Δεν ξέρω». «Δεν θέλω αν το συζητήσουμε γιατί μετά δίνω βάση ώστε μετά να βγει και να πει «α, η Βρισηίδα είπε αυτό. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;». Έχω την άποψη μου, θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου, καλά κάνει και πηγ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο