Χάρης Ρώμας: «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί»
13:28 - 10/11/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης με αφορμή την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Στα 24 παντρεύτηκα, έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί» αποκαλύπτει ο Χάρης Ρώμας
Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά για τον γάμο που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν
Διαβάστε το στο Ο Χάρης Ρώμας εξομολογείται: «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγός μου αλλά έχασε το παιδί»
Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σεξουαλική παρενόχληση...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Χάρης Ρώμας εξομολογείται: «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί»
Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει ο ίδιος δεχθεί καθώς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧάρης Ρώμας: «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί»
“Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα” εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης με αφορμή την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Μέσα σε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧάρης Ρώμας: "Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί"
"Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr