Νικηφόρος για Ιωάννα Τούνη: «Είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί»

16:44 - 13/11/2021

Συνέντευξη στο ΟΚ! παραχώρησε ο Νικηφόρος με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο […] The post Νικηφόρος για Ιωάννα Τούνη: «Είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικηφόρος – Δίπλα στην Ιωάννα Τούνη ο τραγουδιστής – Είναι μαχήτρια και το αντιμετωπίζει με δύναμη

Η influencer αντιμετωπίζει θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον

Διαβάστε το στο

Νικηφόρος για Ιωάννα Τούνη: «Είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της σε ότι χρειαστεί»

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ιωάννα Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον και θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει. Φυσικά και στενοχωρήθηκα! Το J2US είναι ένα παιχνίδι για να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Αλλά η ζωή έξω τρέχει και έχει άλλες προτεραιότητες». Όσον αφορά στη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όσα είπε ο Νικηφόρος για το καλλιτεχνικό του ταίρι στο J2US! Συνέντευξη στο ΟΚ! παραχώρησε ο Νικηφόρος με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την παρτενέρ του, Ιωάννα Τούνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το σόου του Alpha. Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νικηφόρος για τις δύσκολες ώρες που περνά η Ιωάννα Τούνη: Είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της

Ο ερμηνευτής Νικηφόρος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου και μίλησε για την συμμετοχή του στο Just the two of us, αλλά και για την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νικηφόρος για τις δύσκολες ώρες που περνά η Ιωάννα Τούνη: Είναι μαχήτρια, θα είμαι δίπλα της

Διαβάστε το στο spoilers

Όσα είπε για το καλλιτεχνικό του ταίρι στο J2US!

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο