Ηλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε κι ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου»
08:54 - 15/11/2021
Στην εκπομπή “Mega καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις ανήθικες […]
The post Ηλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε κι ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βρεττός: Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και ένιωσα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου
Μια σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε επί σκηνής ενώ τραγουδούσε περιέγραψε ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής μίλησε τόσο για την επίθεση από έναν θεατή όσο και για τις ανήθικες προτάσεις που του έχουν κάνει, αποκαλύπτοντας ακόμα ότι είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και να φύγει από τη δουλειά. «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Όμως πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα και στο χώρο του τραγουδιού υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να φύγω από δουλειά, αλλά τελικά αποφάσισα ότι στον
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε κι ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου, μου έκανε από μπροστά κεφαλοκλείδωμα» (vid)
«Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν καταγγελία και να πουν ονόματα γιατί δεν θέλω να δημιουργώ θόρυβο. Πολύ ειλικρινά θα σου πω ότι δεν υπάρχει μόνο στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου αυτό. Σίγουρα υπάρχουν και στο χώρο του τραγουδιού τέτοια περιστατικά. Έχω φτάσει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗλίας Βρεττός: Πελάτης μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου έβαλε αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά
Ένα αδιανόητο περιστατικό που βίωσε από πελάτη σε κέντρο όπου εμφανιζόταν περιέγραψε ο Ηλίας Βρετττός.
Το άρθρο Ηλίας Βρεττός: Πελάτης μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μου έβαλε αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗλίας Βρεττός: Με έβρισε, με απείλησε, μου έβαλε μαχαίρι στην κοιλιά μου
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα», παραχώρησε συνέντευξη ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις στο χώρο της μουσικής, ενώ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός: Με έβρισε, με απείλησε, μου έβαλε μαχαίρι στην κοιλιά μου
Διαβάστε το στο spoilersΗλίας Βρεττός: «Έβαλε κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου, έβριζε και με απειλούσε»
Σοκάρει ο τραγουδιστής με την περιγραφή του
Διαβάστε το στο ekriti.grΗλίας Βρεττός: «Με έβριζε, με απειλούσε κι ένιωθα κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου»
«Με έβριζε και με απειλούσε ότι θα μου κάνει διάφορα, επειδή δεν έλεγα το τραγούδι»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr