Ελένη Γερασιμίδου: Δεν έχω μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη

20:52 - 18/11/2021

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η οποία όμως δεν προχώρησε, αλλά και για όσα ειπώθηκαν για την στάση που κράτησε.Η Ελένη Γερασιμίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε για την συνεργασία που διακόπηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως στεναχωρήθηκε αρκετά, επειδή σταμάτησε η συνεργασία τους, ενώ δεν έχουν μιλήσει ξανά. Μάλιστα, εξαπέλυσε τα «πυρά» της σε όσα άτομα είπαν ότι εκείνη αποχώρησε. «Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν προχώρησε η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν κατάλαβα τον λόγο. Δε θέλω να πούμε κάτι άλλο. Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα, γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Γερασιμίδου: «Στενοχωρήθηκα που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ανέβασα πίεση»

Η Ελένη Γερασιμίδου απαντά γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη νέα του σειρά. Την Ελένη Γερασιμίδου φιλοξένησαν στο Ποιος είναι πρωινιάτικα κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το πόσο πικράθηκε που δεν γνωρίζει τον λόγο της αποχώρησής της από τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Γερασιμίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Γερασιμίδου: «Στενοχωρήθηκα που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ανέβασα πίεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ελένη Γερασιμίδου: Έκλαψα και ανέβασα πίεση που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ήταν την Πέμπτη (18/11) η Ελένη Γερασιμίδου όπου μίλησε για την αποχώρησή της από το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη και το γεγονός ότι χωρίς να γνωρίζει τον λόγο δεν ευοδώθηκε τελικά η συνεργασία. Όπως εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου, εκείνη ποτέ δεν αποχώρησε από τη σειρά. Αντιθέτως, της ανακοίνωσαν εντελώς ξαφνικά πως δεν θα αποτελεί τελικά μέρος της. «Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν προχώρησε η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν κατάλαβα τον λόγο. Δε θέλω να πούμε κάτι άλλο. Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα, γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Έχω στενοχωρηθεί πολύ, γιατί είχα δεχτεί την πρόταση από τον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά