Χοιρινή μπριζόλα μαγειρεμένη με βούτυρο και σκόρδο
10:00 - 26/11/2021
Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες 1 κ. σ. φρεσκοκομμένο δεντρολίβανο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο 1 κ. σ. ελαιόλαδο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς και αλατοπιπερώστε τις χοιρινές μπριζόλες. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το βούτυρο, το δεντρολίβανο και το σκόρδο και αφήστε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι που είναι ασφαλές για φούρνο, ζεστάνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και προσθέστε τις χοιρινές μπριζόλες. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν, για 4 λεπτά, αναποδογυρίστε και μαγειρέψτε για 4 λεπτά ακόμα. Αλείψτε τις χοιρινές μπριζόλες γενναιόδωρα με το μείγμα βουτύρου και σκόρδου. Βάλτε το τηγάνι στο φούρνο και
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μοσχάρισιες μπριζόλες μαριναρισμένες με δεντρολίβανο, θυμάρι και σκόρδο
Δοκιμάστε να ψήσετε τις μπριζόλες σας μαριναρισμένες με τη συγκεκριμένη συνταγή και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιαστείτε. Μία εξαιρετική συνταγή από τον Γιάννη Λουκάκο.Υλικά 1.200γρ. (ή 4 τμχ) μοσχαρίσια μπριζόλα (κόντρα), χωρίς κόκαλοΓια τη μαρινάδα ½ ματσάκι δεντρολίβανο [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr