Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός»

16:06 - 28/11/2021

Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά, είναι αντι-Παναθηναϊκός» 28/11/2021 Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέφρασε πρόσφατα επισήμως παράπονα για "διαιτητικά ευτράπελα" σε ΣΕΦ και πρώτες αγωνιστικές κι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, που γνωρίζει τον αρχιδιαιτητή Νίκο Πιτσίλκα, μιλά για… αντι-Παναθηναϊκά αισθήματα του Λαρισαίου. Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Τομαρά στο soccerplus.gr: Ανατροπή σε αγώνα εκτός Αθήνας (Λαμία – ΠΑΟ 1-3) μετά από 4 χρόνια (τελευταίο διπλό με ανατροπή ήταν στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-3)…  Εγώ έχω πρόβλημα με τους προπονητές στον Παναθηναϊκό. Ο Λούντκβιστ ναι είναι μια καλή μεταγραφή, μπορεί να πατήσει περ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χείμαρρος ο Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά – Είναι αντι-Παναθηναϊκός»

❗❗❗☘☘☘????????????⁉⁉⁉Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε πρόσφατα επισήμως παράπονα για τα διαιτητικά ευτράπελα σε ΣΕΦ και πρώτες αγωνιστικές κι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού που γνωρίζει τον αρχιδιαιτητή Νίκο Πιτσίλκα μιλά για… αντι-Παναθηναϊκά αισθήματα του Λαρισαίου. Continue reading Χείμαρρος ο Τομαράς για Πιτσίλκα: «Τον γνωρίζω οικογενειακά – Είναι αντι-Παναθηναϊκός» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)