Κούστας: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες της Κηφισιάς»

22:34 - 01/12/2021

Κούστας: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες της Κηφισιάς» 01/12/2021   Τρομερά... αγνές δηλώσεις γεμάτες χαρά και περηφάνια, έκανε μετά το ματς με την ΑΕΚ, ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Κούστας, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, αλλά και για την «Ένωση», ενώ τόνισε πως είναι ευλογημένος που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με πολλή ποιότητα στο ρόστερ. Τα πάντα κρίθηκαν στην ατομική ποιότητα των παικτών και τις προσαρμογές των αντιπάλων σε σχέση με τους δικούς μας, καθώς παίζουν συχνά Κυριακή-Τετάρτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πολύ μεγ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κούστας: «Είμαι περήφανος, τα πάντα κρίθηκαν στην ποιότητα της ΑΕΚ» (vid)

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο απλοποίησε τα πράγματα λόγω της ατομικής ποιότητας των ποδοσφαιριστών της.

Διαβάστε το στο

Κούστας – «Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά της Κηφισιάς, το μέλλον μας ανήκει» (vid)

Ο Νίκος Κούστας σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κηφισιά τονίζοντας παράλληλα πως νιώθει ευλογημένος.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)