Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσιάζει από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

07:44 - 03/12/2021

Σήμερα Παρασκευή (3/12), ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης απουσιάζει από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή του;

Ο λόγος ήταν οικογενειακός...

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης: Απουσίαζε από το «Καλημέρα Ελλάδα» - Ποιος ο λόγος

Διαβάστε το στο

Γιώργος Παπαδάκης – Εκτός «Καλημέρα Ελλάδα» - Ο λόγος

Τι αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεφωνική σύνδεση;

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσίαζε από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Απουσίαζε σήμερα Παρασκευή (3.12) ο Γιώργος Παπαδάκης από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Σε τηλεφωνική σύνδεση, είπε ότι ο λόγος είναι ότι ορκίζεται στον στρατό ο μικρότερος γιος του Ιάσωνας και έτσι θα πάει στη Λαμία. «Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό, με την άδεια των φίλων της εκπομπής. Είναι ένα από τα τρία ρεπορτάζ που δεν έχω κάνει στη ζωή μου. Πήγε στρατιώτης ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντής, πήγε ο μεσαίος μου γιος ο Φοίβος, πήγε και το στερνοπούλι μου ο Ιάσωνας. Δεν είχα πάει σε καμία ορκωμοσία, έτσι σήμερα θα πάω στη Λαμία στην ορκωμοσία του Ιάσωνα μου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ότι ουδείς αναντικατάστατος και ότι έχω υπέροχους συνεργάτες, κατ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Δείτε γιατί δεν πήγε σήμερα στην εκπομπή

Με μια έκπληξη ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή, η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1, καθώς απουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο λόγος όπως είπε ο ίδιος, σε τηλεφωνική σύνδεση, είναι ότι ορκίζεται στον στρατό ο μικρότερος γιος του Ιάσωνας και έτσι θα πάει στη Λαμία. “Πάω Λαμία για ρεπορτάζ, είναι οικογενειακό, με την... The post Γιώργος Παπαδάκης: Δείτε γιατί δεν πήγε σήμερα στην εκπομπή appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί δεν πήγε στην εκπομπή του (video)

Ο παρουσιαστής βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απουσιάζει

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί έλειπε σήμερα από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Γιώργος Παπαδάκης: Ο Γιώργος Παπαδάκης απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιώργος Παπαδάκης – Γιατί απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή του;.

Τι αποκάλυψε ο ίδιος σε τηλεφωνική σύνδεση;

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες