Η Φάρμα: Ο Σταμάτης Γαρδέλης ζητάει συγγνώμη από την Αναστασία Γκεργκελεζίου

16:34 - 06/12/2021

Η δεύτερη μέρα στη Φάρμα του Ant1 ολοκληρώθηκε και απόψε η ζωή για τους αγρότες συνεχίζεται. Νέα τοποθεσία, νέοι παίκτες, νέοι κανόνες, νέες αποστολές, νέες μονομαχίες και μεγαλύτερο έπαθλο… 100.000 ευρώ. Στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας» στις 21:00 στον Ant1 θα δούμε πως: Γιατί η  συζήτηση μεταξύ Σταμάτη Γαρδέλη και Παναγιώτη Ψωμιάδη στενοχωρεί την Αναστασία Γκεργκελεζίου; Γιατί της ζητάει συγγνώμη ο Σταμάτης Γαρδέλης; Θα τη δεχτεί; Πώς θα αντιμετωπίσει ο Σάκης Τανιμανίδης την κατάσταση; Για ποιο λόγο κατηγορεί η Σάσα Μπάστα τον Κουτσαβάκη; Τι βγάζει εκτός εαυτού την Αθανασία; Πώς νιώθει μέσα στη «ΦΑΡΜΑ» η Αγγελική Ηλιάδη μέχρι τώρα; Με ποιο τρόπο προσπαθεί να ηρεμήσει ο Αστρινός

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φάρμα: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης θέλει συνεχώς να πουλήσει τον εαυτό του στην κάμερα»

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει, αυτή την εβδομάδα, στη «Φάρμα» η Αθανασία Τζουμελέκα καθώς έχει επιλεγεί για να […] The post Φάρμα: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης θέλει συνεχώς να πουλήσει τον εαυτό του στην κάμερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η Φάρμα: Ο διάλογος Ψωμιάδη – Γαρδέλη έφερε την Αναστασία Γκεργκελεζίου σε δύσκολη θέση

Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο Σταμάτης Γαρδέλης ήταν να μην ανοίξουν την κουβέντα για To άρθρο Η Φάρμα: Ο διάλογος Ψωμιάδη – Γαρδέλη έφερε την Αναστασία Γκεργκελεζίου σε δύσκολη θέση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φάρμα: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης θέλει συνεχώς να πουλήσει τον εαυτό του στην κάμερα»

Κουράζει τους πάντες” τόνισε η αρχηγός στη Φάρμα για τον ηθοποιό. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει, αυτή την εβδομάδα, στη «Φάρμα» η Αθανασία Τζουμελέκα καθώς έχει επιλεγεί για να είναι η αρχηγός της ομάδας. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, ωστόσο, η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Έξαλλοι οι Ιταλοί με τον ισχυρισμό ειδικού για την πίτσα – Τον κατηγορούν για βλασφημία

Φωτιά σε διαμέρισα στη Ριζούπολη Αττικής

Κως: 42χρονος κατηγορείται ότι σήκωσε την μπλούζα της ανήλικης ανιψιάς και βαφτισιμιάς του και τη θώπευσε στο στήθος

Φορούσαν εσώρουχα οι αρχαίοι Έλληνες;

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον αστυνομικό που καταπλακώθηκε από κτίριο στον Πειραιά – «Ήταν από τα καλύτερα παιδιά»

Η πιο… ευθεία κωμόπολη του κόσμου από ψηλά