Σέρρες: Ανεμβολίαστος o 35χρονος που πέθανε από κορονοϊό – Τι λέει ο αδερφό του (Βίντεο)

13:52 - 10/12/2021

Η Τριανταφυλλιά Σερρών θρηνεί τον χαμό του 35χρονου Κυριάκου που έχασε κι εκείνος την μάχη με τον κορωνοϊό. «Είναι 35 χρονών δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, ο αδερφός μου είχε κάνει το εμβόλιο Σάββατο και την Τρίτη βγήκε θετικός στον ιό και από εκεί και πέρα πήραμε την κάτω βόλτα» σημείωσε ο αδελφός του στο MEGA Ήταν μόλις 35 χρονών χωρίς […] The post Σέρρες: Ανεμβολίαστος o 35χρονος που πέθανε από κορονοϊό – Τι λέει ο αδερφό του (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο empisteutiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Κατέληξε ανεμβολίαστος 42χρονος αστυνομικός πατέρας 2 παιδιών – Τι λέει η σύζυγός του (βίντεο)

Η σύζυγός του μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS με μοναδικό σκοπό να γίνει ο θάνατος του παράδειγμα για όλους όσους διστάζουν να εμβολιαστούν. 42 ετών, αρχιφύλακας και πατέρας δύο κοριτσιών… «Μου είπε και η γιατρός στο νοσοκομείο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ τώρα μου είπε, να παρακινήσεις τον κόσμο να το κάνει για […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ empisteutiko.gr

Θεσσαλονίκη: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια κι έκλεισαν τον δρόμο – Δείτε βίντεο

Αφρικανική σκόνη: Αυξημένη προσέλευση ασθενών στα επείγοντα με βήχα και δύσπνοια – Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Δίωξη για κακούργημα στον Φλώρο – Πήρε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Πέμπτη

Άρειος Πάγος: Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες – Τα 31 κόμματα που πήραν “πράσινο φως”

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι – Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Κρατείται με εντολή Τασούλα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε άλλο βουλευτή