Η Φάρμα: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα – «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»
22:26 - 14/12/2021
Το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στη Φάρμα άναψαν τα αίματα ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα, την
To άρθρο Η Φάρμα: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα – «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάρμα: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με συμπαίκτριά της - «Θα της χώσω μια και θα βρεθεί απέναντι»
Ο συγκρούσεις μοιάζουν αναπόφευκτες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1
Διαβάστε το στο Φάρμα – Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με συμπαίκτριά της – «Θα της χώσω μία…»
Όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως η Χριστιάννα την προσέλαβε με κάποια πράγματα που είπε για εκείνη
Διαβάστε το στο Φάρμα: Έξαλλη η Σάσα Μπάστα με συμπαίκτριά της – «Θα της χώσω μία…»
Φάρμα: Tο βράδυ της Τρίτης δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα, την Αναστασία Γκεργκελεζίου και τη Χριστιάνα ΣμαραγδήΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Φάρμα: Τα «πήρε» η Σάσα Μπάστα – «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»
Φανερά εκνευρισμένη ήταν η Σάσα Μπάστα στη Φάρμα το βράδυ της Τρίτης (14/12). Η τραγουδίστρια τα «πήρε» άγρια με την συμπαίκτρια της, Χριστιάνα Σμαραγδή καθώς τής είπε πως μιλά πολύ κι ότι αν κέρδιζε η ομάδα της δεν θα μιλούσε καθόλου. «Εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν με έχει προσβάλει. Στη συζήτηση μπήκε στη μέση και η Αναστασία, το χαμομηλάκι και ξαφνικά είδα μία επίθεση. Γιατί κάνεις επίθεση στη Χριστιάννα μου λέει; Όλο εντάσεις δημιουργείς, απλά δεν ασχολούνται μαζί σου και δεν συνεχίζεται ο καβγάς. Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι. Μια εβδομάδα δεν έχω ακούσει ούτε γεια και ξαφνικά κάνει επίθεση» ανέφερε σε έντονο ύφος η Σάσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈξαλλη η Σάσα Μπάστα με συμπαίκτριά της στη «Φάρμα»: «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι…»
Ένταση ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα, την Αναστασία Γκεργκελεζίου και τη Χριστιάνα Σμαραγδή, δημιουργήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο της «Φάρμας».
Όλα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΦάρμα – Έξαλλη η Σάσα Μπάστα: «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν με έχει προσβάλει. Στη συζήτηση μπήκε στη μέση και η Αναστασία, το χαμομηλάκι και ξαφνικά είδα μία επίθεση. Γιατί κάνεις επίθεση στη Χριστιάννα μου λέει; Όλο εντάσεις δημιουργείς, απλά δεν ασχολούνται μαζί σου και δεν συνεχίζεται ο καβγάς. Θα της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦάρμα: Ξέσπασε η Σάσα Μπάστα – «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»
Εκνευρισμένη ήταν η Σάσα Μπάστα με την Χριστιάνα Σμαραγδή στην Φάρμα, καθώς τής είπε πως μιλά πολύ κι ότι αν […]
The post Φάρμα: Ξέσπασε η Σάσα Μπάστα – «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Φάρμα – Έξαλλη η Σάσα Μπάστα: Θα της δώσω μία και θα πάει απέναντι
Media Η Φάρμα: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα με την Αναστασία Η Φάρμα: Ο εκνευρισμός του Δήμου είχε και δεύτερο… ημίχρονο. Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Φάρμα – Έξαλλη η Σάσα Μπάστα: Θα της δώσω μία και θα πάει απέναντι
Διαβάστε το στο spoilersΗ Φάρμα – Έξαλλη η Σάσα Μπάστα: «Θα της δώσω μία και θα πάει απέναντι»
Η Φάρμα: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα με την Αναστασία
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΈξω φρενών η Σάσα Μπάστα στη Φάρμα – «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»
Ο λόγος του θυμού της ήταν η συμπεριφορά της Χριστιάνας Σμαραγδής Ιδιαίτερα εκνευρισμένη ήταν η Σάσα Μπάστα στη «Φάρμα», στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ο λόγος ήταν η συμπεριφορά…
Διαβάστε το στο politik.grΣάσα Μπάστα: «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»
Σάσα Μπάστα: «Εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν όχι να το αφήνω για αργότερα να με έχει προσβάλει».
Διαβάστε το στο pagenews.gr