«Χείμαρρος» η Ιωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγνώμη»
12:50 - 15/12/2021
Την απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να βγάλουν τελικά εκπομπή το βράδυ της Τρίτης σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου με την τηλεοπτική της […]
The post «Χείμαρρος» η Ιωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Χείμαρρος» η Ιωάννα Μαλέσκου για το Ράδιο Αρβύλα (video)
Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστριαΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγγνώμη»
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σχολίασε τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είναι αυτή η περίπτωση που ουσιαστικά στρέφεις τα βέλη και αντεπιτίθεσαι ή επιστρέφεις αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει σε μια άλλη οδό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση, ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε στην πολιτεία για μια ακόμη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαταπέλτης η Ιωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγγνώμη»
Τα λεγόμενα του Αντώνη Κανάκη στο χθεσινό «Ράδιο Αρβύλα» σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο θέλησε να
To άρθρο Καταπέλτης η Ιωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr«Χείμαρρος» η Ιωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγνώμη»
Την απόφαση των Ράδιο Αρβύλα να βγάλουν τελικά εκπομπή το βράδυ της Τρίτης σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου με την τηλεοπτική της παρέα στο Love It του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να πάρει σαφή θέση για τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για την πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον πρώην συνεργάτη του, Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αυτή η περίπτωση που ουσιαστικά στρέφεις τα βέλη και αντεπιτίθεσαι ή επιστρέφεις αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει σε μια άλλη οδό. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση, ο Αντώνης Κανάκης στράφηκε στην πολιτεία για μια ακόμη φορά χρεώνοντας την ευθύνη εκεί».
«Έχω μάθει στη ζωή μου, όπως και ο υπόλ
Διαβάστε το στο pronews.grΙωάννα Μαλέσκου για Ράδιο Αρβύλα: «Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να ζητάω συγνώμη»
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκρινε αυστηρά τους «Ράδιο Αρβύλα».
Διαβάστε το στο neolaia.gr