Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε
15:28 - 15/12/2021
Με αφορμή την συνέντευξη της Μαρίας Κίτσου στο «Mega Καλημέρα», η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε μια δική της δύσκολη στιγμή που βίωσε μπροστά στις κάμερες και τους λόγους που δεν είπε τότε το παραμικρό.Συγκίνησε η συνέντευξη της Μαρίας Κίτσου στον Κώστα Τσουρό σήμερα, ιδιαίτερα το σημείο που η ηθοποιός αναφέρονταν στον θάνατο του πατέρα της και την επιστροφή της στη σκηνή το ίδιο βράδυ. Με αφορμή τα όσα είπε η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε μια δική της πολύ δύσκολη στιγμή που έζησε μπροστά στις κάμερες πριν από πολλά χρόνια, την εποχή που ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1. «Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη -το συζητάω γιατί είναι γνωστό
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για την αποτυχημένη της εγκυμοσύνη
Μια αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στο Mega την Τετάρτη με αφορμή δήλωση της Μαρίας Κίτσου. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε πως απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Άκου, έχω πενθήσει για άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω γιατί είναι γνωστό και […]
The post Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για την αποτυχημένη της εγκυμοσύνη appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr