Νέα καταγγελία «φωτιά» για τον Σ.Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 και μου ζητούσε να τον φιλήσω»

16:58 - 17/12/2021

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα. Όλο και περισσότερες κοπέλες μιλούν ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο τις προσέγγιζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τις καταγγελίες να είναι πολλές. Μια 28χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα την παρενοχλούσε σεξουαλικά. «Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω. Μου λέει: “Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μου έταξε πρόσληψη και με παρενόχλησε- Ήμουν 17 και μου ζητούσε να τον φιλήσω

Μια 28χρονη μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-live για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα την παρενοχλούσε σεξουαλικά. «Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νέα καταγγελία για Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 ετών, πήγε να με αρπάξει, προσπάθησε να με φιλήσει» (VIDEO)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το άγνωστο παρελθόν του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μετά την πρώτη καταγγελία πρώην συντρόφου του για... The post Νέα καταγγελία για Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 ετών, πήγε να με αρπάξει, προσπάθησε να με φιλήσει» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις