Φάρμα: «Λιώνει» η Αγγελική Ηλιάδη – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο»
22:06 - 23/12/2021
Μια πιο προσωπική συζήτηση στη Φάρμα της Πέμπτης με την Σάσα Μπάστα είχε η Αγγελική Ηλιάδη. Κέντρο αυτής… ο Γρηγόρης […]
The post Φάρμα: «Λιώνει» η Αγγελική Ηλιάδη – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Φάρμα: «Λιώνει» η Αγγελική Ηλιάδη, «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο, θέλω να τον δαγκώσω»
Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί αυτές τις ημέρες στη Φάρμα, με την Αγγελική Ηλιάδη και τον κατά δέκα χρόνια μικρότερό της, Γρηγόρη Αναστασιάδη. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 από το επεισόδιο της Πέμπτης (23/12) στο ριάλιτι, η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογείται στη φίλη της, Σάσα Μπάστα, πως έχει μάτια μόνο για […]
The post Η Φάρμα: «Λιώνει» η Αγγελική Ηλιάδη, «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο, θέλω να τον δαγκώσω» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΗ Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη… κεραυνοβολήθηκε – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο» – «Τον έχεις πρωινό»
Ένας έρωτας φαίνεται πως γεννιέται μέσα στη Φάρμα την αποκάλυψη έκανε η ίδια η… πρωταγωνίστρια στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/12). Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη μαρτύρησε το μυστικό της στην καλή της φίλη Σάσα Μπάστα η οποία δεν… παρέλειψε να κάνει το ανάλογο σχόλιο. «Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Μου έρχεται να δαγκώσω. Μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Είναι πολύ ωραίος» εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη στην Σάσα Μπάστα. «Τον έχεις πρωινό» απάντησε η Σάσα Μπάστα και κούνησε το μικρό της δαχτυλάκι υπονοώντας πως αν η Αγγελική Ηλιάδη θελήσει, ο Γρηγόρης θα τρέξει στο πλευρό της.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη ταράχτηκε όταν είδε το κορμί του – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο»
Η Φάρμα: Τα Χριστούγεννα με το καλοκαίρι φαίνεται πως μπέρδεψαν οι παίκτες του ριάλιτι, αφού στο
To άρθρο Η Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη ταράχτηκε όταν είδε το κορμί του – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΦάρμα: «Λιώνει» η Αγγελική Ηλιάδη – «Τον κοιτάω σαν ξερολούκουμο»
Μια πιο προσωπική συζήτηση στη Φάρμα της Πέμπτης με την Σάσα Μπάστα είχε η Αγγελική Ηλιάδη. Κέντρο αυτής… ο Γρηγόρης ο οποίος αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία! Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια και διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 δε δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την γοητεία που ασκεί σε εκείνην ο συμπαίκτης της. «Κοιτάω τον Γρηγόρη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Φάρμα: Ξεσάλωσε η Αγγελική Ηλιάδη – Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Μου έρχεται να δαγκώσω
Τα βέλη του έρωτα χτύπησαν όπως φαίνεται η Αγγελική Ηλιάδη και το μαρτύρησε γλαφυρότατα στη Σάσα Μπάστα. «Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Μου έρχεται να...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Φάρμα: Ξεσάλωσε η Αγγελική Ηλιάδη – Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Μου έρχεται να δαγκώσω
Διαβάστε το στο spoilers