Τα παραδοσιακά κοζανίτικα γιαπράκια – Συνταγή
09:02 - 24/12/2021
Υλικά Ένα κιλό κιμά αναμικτο 3 κρεμμύδια 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι Καρολίνα 2 κουταλιές της σούπας πελτέ 1 κουτάλια της σούπας πάπρικα Αλάτι πιπέρι Χυμό από 2 λεμόνια Ένα λάχανο που να χωράει ολόκληρο στη κατσαρόλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στην κατσαρολα βάζουμε νερό χυμό από 2 λεμόνια και αλάτι βάζουμε το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr