Γιώργος Μαρίνος: Ο Σταμάτης Φασουλής έλυσε το «μυστήριο» για το που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός

09:48 - 28/12/2021

Μια άκρως εξομολογητική και καθηλωτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον […] The post Γιώργος Μαρίνος: Ο Σταμάτης Φασουλής έλυσε το «μυστήριο» για το που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σταμάτης Φασουλής έλυσε το «μυστήριο» για το πού βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος

Οι δυο τους είναι φίλοι από παιδιά

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Σταμάτης Φασουλής έλυσε το «μυστήριο» για το πού βρίσκεται Γιώργος Μαρίνος (Βίντεο)

Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Γιώργος Μαρίνος γνωρίζονται από παιδιά, και αποκάλυψε για το που βρίσκεται.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Μαρίνος: Ο Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός

«Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταμάτης Φασουλής: Αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος

Mία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα To άρθρο Σταμάτης Φασουλής: Αποκάλυψε που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Μαρίνος: Ο Σταμάτης Φασουλής έλυσε το "μυστήριο" για το πού βρίσκεται σήμερα [βίντεο]

"Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο", ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Γιώργος Μαρίνος: Ο Σταμάτης Φασουλής έλυσε το «μυστήριο» για το που βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός

Πού βρίσκεται, με ποιους και πώς περνά σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

O Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε πού βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για όλους και για όλα στον Κώστα Τσουρό. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε πού βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος. «Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με […] The post O Σταμάτης Φασουλής αποκάλυψε πού βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο