Η Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη χαίρεται την αγκαλιά του Γρηγόρη και παρατηρεί ότι υπάρχει «μια μικρή ζήλια»

22:46 - 28/12/2021

Ένας έρωτας γεννιέται στη Φάρμα με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Ηλιάδη και τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον νεαρό παίκτη του reality, όμως και εκείνος έδειξε τα συναισθήματα του σε εκείνη. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και τα καυτά φιλιά κάτω από τα σκεπάσματα δεν άργησαν να έρθουν. Κάποιοι παίκτες όμως φαίνεται πως δεν βλέπουν με καλό μάτι τις συνεχείς διαχυτικότητες του Γρηγόρη με την Αγγελική Ηλιάδη. Αυτό τόνισε η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής. «Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν με τον Γρηγόρη. Έχει πέσει στην αντίληψη μου μια μικρή ζήλια. Γιατί, μέσα σου και μόνο μπορεί να σε πειράζει που ο άλλος έχει βρει

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη απολαμβάνει την αγκαλιά του Γρηγόρη και παρατηρεί ότι υπάρχει «μια μικρή ζήλια»

Φάρμα: Το ειδύλλιο ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και στον Γρηγόρη Αναστασιάδη συνεχίζεται κανονικά μέσα στο ριάλιτι και φαίνεται πως κάποιοι παίχτες έχουν ενοχληθεί. Η γνωστή ερμηνεύτρια Αγγελική Ηλιάδη δεν κρύβει τον θαυμασμό της για τον συμπαίκτη της, κάτι που είχε αναφέρει και στην Σάσα Μπάστα. Στα δύο τελευταία επεισόδια, το νέο ζευγάρι ανταλλάζει συνεχώς φιλιά […] The post Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη απολαμβάνει την αγκαλιά του Γρηγόρη και παρατηρεί ότι υπάρχει «μια μικρή ζήλια» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Αγγελική Ηλιάδη χαίρεται την αγκαλιά του Γρηγόρη και παρατηρεί ότι υπάρχει «μια μικρή ζήλια» στη Φάρμα

Ένας έρωτας γεννιέται στη Φάρμα με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Ηλιάδη και τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη. Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον νεαρό παίκτη του reality, όμως και εκείνος έδειξε τα συναισθήματα του σε εκείνη. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και τα καυτά φιλιά κάτω από τα σκεπάσματα δεν άργησαν να έρθουν. Κάποιοι παίκτες όμως φαίνεται πως δεν βλέπουν με καλό μάτι τις συνεχείς διαχυτικότητες του Γρηγόρη με την Αγγελική Ηλιάδη. Αυτό τόνισε η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής. «Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν με τον Γρηγόρη. Έχει πέσει στην αντίληψη μου μια μικρή ζήλια. Γιατί, μέσα σου και μόνο μπορεί να σε πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλε

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!