Πράσινη σαλάτα με αβγά ποσέ και ξηρούς καρπούς
10:00 - 29/12/2021
Υλικά 1/8 κ. γλ. μάραθο 1/8 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο 1/8 κ. γλ. γλυκόριζα σε σκόνη (προαιρετικά) 1 πρέζα κανέλα 1 κ. σ. λευκό ξύδι 6 μεγάλα αβγά 1/2 κιλό ανάμεικτα χόρτα σαλάτας 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φουντούκια Αλάτι Εκτέλεση Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το μάραθο, το κύμινο, τη γλυκόριζα σε σκόνη (αν την χρησιμοποιήσετε) και την κανέλα. Βράστε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και προσθέστε το ξύδι. Δουλεύοντας 1 κάθε φορά, σπάστε 3 αβγά σε ένα μικρό μπολ και, στη συνέχεια, ρίξτε προσεκτικά μέσα στο βραστό νερό, αφήνοντας απόσταση μερικών εκατοστών μεταξύ τους. Βράστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσουν τα ασπράδια και οι κρόκοι να είναι ακόμα ρευστοί, περίπου για 3 λεπτά. Χ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr