Εύα Καϊλή: Δεν επεδίωξα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου

19:14 - 09/01/2022

Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» για τον Ιταλό σύντροφό της και τη νεογέννητη κόρη τους. «Είμαστε κυρίως στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, αλλά βρεθήκαμε στην Ιταλία για τις γιορτές και μείναμε παραπάνω λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν στα ταξίδια» σημείωσε η Εύα Καϊλή, προσθέτοντας ότι με τον σύζυγό της μιλούν στα αγγλικά, αλλά γνωρίζει ο καθένας τη μητρική γλώσσα του άλλου. «Βοήθησε το lockdown και είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας» τόνισε η Εύα Καϊλή για το γεγονός ότι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της και την εγκυμοσύνη της. «Μου αρέσει να κρατάω αρκετά πράγματα της προσωπικής μου ζωής, προ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύα Καϊλή: Δεν επεδίωξα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου

«Μου αρέσει να κρατάω αρκετά πράγματα της προσωπικής μου ζωής, προσωπικά και να μην γίνονται γνωστά», είπε η ευρωβουλευτής

Διαβάστε το στο

Εύα Καϊλή: «Δεν επεδίωξα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου»

«Είμαστε κυρίως στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, αλλά βρεθήκαμε στην Ιταλία για τις γιορτές και μείναμε παραπάνω λόγω και των […] The post Εύα Καϊλή: «Δεν επεδίωξα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Εύα Καϊλή: «Δεν ήθελα να κάνω γνωστή τη σχέση μου και την εγκυμοσύνη μου»

Η Εύα Καϊλή τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες. Η ευρωβουλευτής μίλησε μέσω Skype από την Ιταλία σε εκπομπή για τα νέα δεδομένα, τον Ιταλό σύντροφό της αλλά και την κόρη τους. «Είμαστε κυρίως στην Ελλάδα και τις Βρυξέλλες, αλλά βρεθήκαμε στην Ιταλία για τις γιορτές και μείναμε παραπάνω λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν στα ταξίδια», σημείωσε η Εύα Καϊλή, προσθέτοντας ότι με τον σύζυγό της μιλούν στα αγγλικά, αλλά γνωρίζει ο καθένας τη μητρική γλώσσα του άλλου. «Βοήθησε το lockdown και είχαμε αποφασίσει ότι θα είμαστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας», τόνισε η Εύα Καϊλή για το γεγονός ότι κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της και την

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας