Το 15% των Ιδιωτικών Κλινικών «μπαίνει» στη μάχη κατά του κορωνοϊού στη χώρα

16:40 - 10/01/2022

Το 15% των κλινών τους θα διαθέσουν οι Ιδιωτικές Κλινικές της χώρας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού η οποία βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, αλλά και για να δώσουν χείρα βοηθείας στα Νοσοκομεία που έχουν εκατοντάδες ασθενείς σε ΜΕΘ. «Όλες οι Ιδιωτικές Κλινικές της χώρας θα διαθέσουν το 15%  των κλινών τους για να έρχονται συμπολίτες μας που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή. Ουσιαστικά, αυτή η απόφαση ισχύει από σήμερα, απλώς πρέπει να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα» τονίζει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρης Σαραφιανός. Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα είναι υπό την εποπτεία του ΕΚΑΒ, που θ

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιδιωτική κοροϊδία με τη «βοήθεια» στη μάχη κατά του κορονοϊού! Αποκαλυπτικό έγγραφο

Ένα αποκαλυπτικό έγγραφο δείχνει πόσο πραγματικά βοηθά ο ιδιωτικός τομέας υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Διαβάστε ποιες…προϋποθέσεις θέτουν οι κλινικάρχες για νοσηλείες ασθενών με Covid 19 και γιατί η ενίσχυση της δημόσιας υγείας είναι μονόδρομος που η κυβέρνηση αρνείται με εμμονή να διαβεί! «Οι κλινικάρχες εξασφάλισαν από το υπουργείο Υγείας ειδικά κριτήρια εισαγωγής ασθενών covid […] The post Ιδιωτική κοροϊδία με τη «βοήθεια» στη μάχη κατά του κορονοϊού! Αποκαλυπτικό έγγραφο appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)